Küçük Elanur’un büyük başarısı.

Küçük Elanur’un büyük başarısı.

Kozanlı Elanur Yücel 14 yaşında olmasına rağmen Kick Bocks dalında elde etmiş olduğu dereceler ile adından söz ettirmeye başladı.

11 yaşında zayıflamak amacı ile uğradığı Kozan Kafkas Arena Fight Center’de Kick Boks eğitimi alan Elanur Yücel üç yıllık çalışması neticesinde çok sayıda madalya ve derece elde etti. Son olarak Ordu ilinde gerçekleşen büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler bay bayan ferdi Türkiye Kick Boks şampiyonasında60 kg. light kontakta Türkiye üçüncülüğü derecesini elde eden ve madalya ile ilçeye dönen Elanur Yücel’i Kick Boks antrenörü Gürşat Serkan Çiçek ve yardımcı antrenör Ali Rumi Küntaş tebrik ettiler.

Küçük Elanur’un daha önce de 2014 yılında Bandırma da düzenlenen iller arası Kick Boks şampiyonasında aynı siklette şampiyonluğu ve 2013 yılında Ankara’da düzenlenen teşvik kupasında da Türkiye ikinciliği ile yine aynı yıl İstanbul’da düzenlenen dağlık turnuvasında liğht kontakta 2.lik derecesi bulunduğu öğrenildi. Kick Boks Antrenörü Gürşat Serkan Çiçek; “Üç yıl önce bize zayıflamak amacı ile uğrayan Elanur Yücel adlı küçük kızımızla üç yıl gibi kısa bir sürede çok sayıda dereceler elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim buradaki amacımız çocuklarımızın boş vakitlerinde özellikle okulların tatil olduğu mevsim ve hafta sonlarında kahvehane veya kötü alışkanlıkların elde edileceği mekanlar ve sokaklar yerine çocuklarımızın salonumuzda kick boks eğitimi vererek onların hem beden hem de ruh sağlığını geliştiriyoruz. İşte bu arkadaşlarımızdan biri de Elanur Yücel’dir. Yücel katılmış olduğu birçok müsabakada kısa sürede büyük dereceler elde etmiştir. Küçük kızımızı tebrik ediyorum. Ayrıca ilçemizde kick boks eğitimi alan öğrencilerimizin hak ettikleri dereceleri alabilmeleri ve eğitimlerinin yeterlilikleri için ilçemizdeki iş adamlarımızdan ve protokol heyetinden de gerekli destek ve sponsorlukları bekliyoruz” dedi.